Resultaten voor delft

delft
Weer Delft Meerdaagse weersverwachting Delft Weeronline.
Wanneer je het beste kan snoeien hangt voor een flink deel a. Bekijk alle nieuwsberichten Activiteitenweer. Wat kun je vandaag het beste gaan doen in Delft? Alle activiteiten-weercijfers Kans op gezondheidsklachten. Wat is vandaag de kans op gezondheidsklachten in Delft?
TU Delft wint prijs met methode om resistentie in bacteriƫn op te sporen NOS. zoom in.
De universiteit won de belangrijkste prijs van de wedstrijd Igem / Twitter NOS Nieuws Binnenland 14-11-2017, 1710: Aangepast 14-11-2017, 1831.: TU Delft wint prijs met methode om resistentie in bacteriƫn op te sporen. Studenten van de TU Delft hebben de eerste prijs gewonnen van een internationale wedstrijd in Boston over synthetische biologie.
Delft AD.nl. Weer. AD logo. AD logo. Zoek. Sluit. Weer. Menu. Sluit. AD logo. Facebook. Quote. Pijlen. Android Playstore. Apple Appstore. Pijlen. Pijlen. Minder. Pijlen. Minder. Pijlen. Minder. Facebook. Android Playstore. Apple Appstore. DPG Media logo.
10 augustus Het wereldwijde succes van Swapfiets, de door drie TU Delft-studenten bedachte leenfiets met de bekende blauwe voorband, heeft in Delft geleid tot een verhuizing. Swapfiets verruilt de campus van de TU met een ruimte van 14 vierkante meter voor een nieuwe winkel van 170 vierkante meter aan het Stationsplein.
Delft Wikipedia.
In 1654 werd een groot deel van de stad verwoest door de Delftse donderslag de ontploffing van een opslagplaats voor buskruit op de plaats waar zich sindsdien de Paardenmarkt bevindt. Op de afstand van een kanonskogel werd een nieuw Kruithuis gebouwd, door architect Pieter Post. Meerdere kunstschilders waren in de stad actief, zoals Leonard Bramer, Carel Fabritius, Pieter de Hoogh, Gerard Houckgeest, Emanuel de Witte, Jan Steen, en Johannes Vermeer. Reinier de Graaf en Antonie van Leeuwenhoek kregen internationale aandacht voor hun wetenschappelijk onderzoek. Vanaf 1672 bewerken brontekst bewerken. Vanaf het Nederlandse rampjaar 1672 ging de Delftse economie achteruit. De stad werd overvleugeld door de beide buursteden Den Haag als bestuurscentrum en Rotterdam als havenstad. In Delft bestonden rond 1670 een dertigtal fabrieken, die gedurende korter of langere tijd het plateelbakkersbedrijf hebben uitgeoefend.
Activiteiten Delft.
Delft en regio. toon ook tentoonstellingen. Te doen in Delft. Deze uitgaansagenda stopt per 31 december 2020. Dat betekent dat u vanaf dat moment geen activiteiten meer kunt toevoegen. Er zijn andere evenementenkalenders die informatie bieden over activiteiten in Delft.
Homepage Gemeente Delft. Ga naar de homepagina Gemeente Delft Delft. Toegankelijkheid Drempelvrij 2 sterren.
Overslaan en naar de inhoud gaan. Logo of Delft die naar de homepage leidt. DvG Language switch. Delft mijn loket button. Nieuws over coronavirus. Afspraak maken of annuleren. Melding over de buitenruimte doen. Uittreksel BRP aanvragen. Parkeren en verkeer. Trouwen en partnerschap.

Contacteer ons